İçeriğe geç

Retro Ne Anlama Gelmektedir

Astrolojide retro olunca ne olur?

Retro kelimesi astrolojide gezegenlerin geriye doğru hareketini ifade etmek için kullanılır. Her gezegenin bir dönüş hızı vardır. Ancak, zaman zaman yavaşlar ve Dünya’nın gözünden bakıldığında, bir süre için Dünya’nın dönüş hızından daha yavaştır. Bu durumda, Dünya’daki gözlemci gezegenin geriye doğru hareket ettiğini algılar.

Burçta retro ne demek?

Astrolojide, geri giden gezegen; “duraklama, durgunluk” olarak anılır. Gerileme, duraklamalar ve yavaşlamalardan kaynaklanan tüm olayları içerir. Bu zaman zarfında, birçok alanda kaos ve huzursuzluk meydana gelebilir.

Şu an ne retrosu var 2024?

2024’te Merkür Retrosu; 1 Nisan – 25 Nisan, 5 Ağustos – 28 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri ​​arasında sizleri ağırlıyoruz.

Kadınlarda retro ne demek?

Retro giyim, geçmiş dönemlerin moda stillerini günümüze taşıyan nostaljik bir giyim tarzıdır. Bu tarz özellikle 1950’lerden 1990’lara kadar olan giyim tarzlarından esinlenmiştir.

Doğum haritasinda retro ne demek?

Vedik Astrolojide, Retro/Vakri Gezegeni gezegenin ters yönde hareket ettiği anlamına gelir. Gerçekte, hiçbir gezegen geriye doğru hareket etmez veya hareketlerinin yönünü (ileri veya geri) belirli bir zaman noktasında değiştirmez. Bu yalnızca Vedik Astrolojide dikkate alınır.29 Haziran 2022Vedik Astrolojide, Retro/Vakri Gezegeni gezegenin ters yönde hareket ettiği anlamına gelir. Gerçekte, hiçbir gezegen geriye doğru hareket etmez veya hareketlerinin yönünü (ileri veya geri) belirli bir zaman noktasında değiştirmez. Bu yalnızca Vedik Astrolojide dikkate alınır.

Merkür retrosu neleri etkiler?

Merkür’ün durağan olduğu zamanlar önemlidir; yeni görevler üstlenmek ve kararlar almak önerilmez. Ancak bir görevi tamamlamak için kullanılabilir. Merkür’ün gerilemesi, aradan veya hatta gerilemeden önceki haftadan çok daha keyiflidir. Herhangi bir Merkür gerilemesi sırasında, Merkür’ün temsil ettiği konularda zorluklar olabilir.

Retro neden insanları etkiler?

“Dünya’dan bakıldığında Merkür yörüngesinde ters yönde hareket ediyormuş gibi görünüyor.” Merkür’ün gerilemesi ile insanların ruh sağlığı arasında bir bağlantı olduğuna dair bilimsel bir kanıt olmasa da, Merkür’ün gerilediğine inanmak artan strese, gerginliğe ve kafa karışıklığına yol açıyor.

Satürn retrosu ne zaman 2024?

Satürn Retrosu 2024, 29 Haziran 2024’te İstanbul saatiyle 22:06’da Balık takımyıldızında başladı. 14 Kasım’a kadar sürecek. 💫 Çok detaylı makale ➡️ www. Yaşıyor! Hap versiyonu yukarıda önünüzde 💫

Retroda eski sevgili döner mi?

Merkür gerilemesi sırasında doğum haritanızda herhangi bir etki varsa, eski şeyler geri dönebilir. Ancak, bir retroya bağlı olan eski sevginiz tekrar bir retroya bağlı olabilir, bu yüzden onu analiz etmeyi unutmayın.

2024 hangi burcun yılı?

Astrolojik takvime göre 2024 Koç yılı olacak. Bu dönem Koç enerjilerini öne çıkaracak ve Koç 21 Mart’ta başlayacak. Koç liderlik, cesaret ve yenilikçilik nitelikleriyle bilinir ve 2024 yılı bu enerjilerle işaretlenecek.

Hangi retro’da evlenilmez?

Bu benim tavsiyem, özellikle bu yaz evleneceklere, dikkatli olun. Venüs geri hareketteyken evlenemezsiniz.

2024 tutulmalar hangi burçlarda yapılacak?

2024 yılında kişisel hayatımızda çok önemli değişimler ve yeni başlangıçlar bizi bekliyor, zira 2024 yılında Koç ve Terazi burçlarında Ay ve Güneş tutulmaları meydana gelecek.

Retroda ne yapılmaz?

Bu dönemde duygusal ve fiziksel sağlığınızı dengelemeye dikkat etmelisiniz. Eleştirel veya küçümseyici bir tutum kavgalara yol açabilir. Ayrıca teknik aksaklıklar, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi sorunlara karşı dikkatli olmalısınız.

Retro kıyafetler nasıl olur?

Retro tarzı, diğer moda tarzlarından farklı olarak, özellikle noktalı ve çizgili desenler olmak üzere benzersiz desenlerle karakterize edilir. Retro giyim tarzında yaygın olarak kullanılan kumaşlar arasında örneğin kadife, dantel, ipek ve kürk bulunur. Retro tarzı aksesuarların kullanımı da yaygındır.

Retro anlami nedir?

“Retro” kelimesi, “arka” veya “arkada” anlamına gelen Latince bir edattan gelen Fransızca “rétro” kelimesinden türemiştir. Özellikle giyim ve dekorasyonda nostaljik veya eski moda tasarımlarla ilişkilendirilir.

Merkür retroda ne yapılmaz?

Merkür Retrosu sırasında kaçınılması gereken şey, tekrarlamak yerine yeni şeyler yapmaktır. Örneğin, yeni bir işe veya ilişkiye başlamak, yeni bir sözleşme imzalamak veya yeni bir araba satın almak. Bu gibi durumlarda, engeller veya gecikmeler ortaya çıkabilir.

Retroda eski sevgili döner mi?

Merkür gerilemesi sırasında doğum haritanızda herhangi bir etki varsa, eski şeyler geri dönebilir. Ancak, bir retroya bağlı olan eski sevginiz tekrar bir retroya bağlı olabilir, bu yüzden onu analiz etmeyi unutmayın.

Merkür retroda evlenilir mi?

Merkür: Elbette Merkür gerilemedeyken evlenmeyin, çünkü Merkür gerilemesi iletişimin en sorunlu olduğu döngüyü temsil eder. Evlilikte kendinizi ifade etmek zorlaşır.

Merkür retrosunda ayrılık olur mu?

Merkür gerilemesi sırasında herhangi bir karar almamanızı öneririz. Gerileme dönemlerinde alınan kararlar kalıcı değildir. Bir örnek, ayrılma kararı veya yeni bir ilişkiye başlama kararıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir